Grå overskyet morgen med rolige tretopper og 7 grader.

Deilig at blåseblåsten har roet seg ned litt etter et drøyt døgn i bulderskrammelbråk fra tak og vegger.

BILDE: Dompap er ikke ofte her på besøk men i dag satt det plutselig en der klar for fotografering liksom 🙂

BILDE: Pilfink i hopetall og en liten Blåmeis 🙂

BILDE: Spettmeis er flittig gjest både på matstasjonene og i vannskålene.

NESTE ÅRS VÅRONN – HJELP smiley

BILDE: Plenen i hageskogsparken har blitt klar for høyslått . . . bare det tragiske at jeg ikke har tilgang på høyslåmaskin og det faktum at regn og vind siste dagene har pakket gresset ned i en tykk seig ugjennomtrengelig gressklipperfiendtlig madrass 🙁

Ja sånn går det når en blir syk før sesongens gressklipperperiode er over og synet rundt omkring i hagen er tragisk. Om og hvis jeg klarer å klippe videre igjen neste vår så vil uansett dette lange seige gresset bidra til en ekstra stor jobb i våronna . . .

*sukk* . . .