Solskinnsmorgen og 16 grader i skogen mens undertegnede sitter med kaffekoppen i vindusglugga å kjenner at høsten nå har skrudd av noe av varmen utenfor og det begynner å trekke et kaldt drag gjennom husværet når en dutter tærne på utsiden av dyna på morgenkvisten . . .

BILDE: Vakker og tøff er den enbeinte bokfinken og jeg elsker å se at hun klarer seg uke efter uke , ingenting kan stoppe denne livskraftige og varsomme mirakelfuglen fra å nå sine mål i livet 🙂

BILDE: Den enbeinte Bokfinken spiser godt og forbereder seg på kommende årstid , flyr hun sydover eller blir hun værende ?

Valgets kvaler for de frie fugler men kun en uoppnåelig drøm for oss andre.

Det går mot vinter og kroppen er liksom ikke forberedt , den vil tilbake til sommervarme og blomsterflor , irriterende slitsom plenklipp og plagsomme innsekter , kroppen vil ha lyse sommernetter og tidlig morgenrød , kroppen vil ikke ha vinter fargeløs årstid med kulde og sno , sånn er det bare og det må en bare leve med dessverre.