Solskinn og 9 grader da jeg våkna i “morges” . . .

Har blitt litt ujevn døgnrytme nå pga MinuttForMinutt Reinvandring som NRK sender og det er fantastisk å få se / oppleve dette via tv-skjærmen. Det som faktisk imponerer meg mest er NRKmedarbeiderne som ikke er oppvokst med reindrift og viddalivet men takler alle utfordringene og gir fantastisk direktesendt tv dag og natt i mangfoldige døgn.

Festelig og se at en også får sine egne twittermeldinger med i sendingen og denne tror / håper jeg hele NRKstaben og seerne fikk seg en god latter av teksten:
Nå tar vi en allsang folkens: SYNG MED: Gompetitten gompetatten gompetutten teia , regigumpen gomper seg i gompefart over heia #NRKrein

( Les og se mer hos NRK -> https://www.nrk.no/rein/ )

Her hjemme i skogen ble det innlevert en klage i dag, fra familien HoppÅsprett , det var nesten fullstendig tomt for mat ! ! !

Undertegnede fylte kurven å ruslet ut, fylte opp i alle tenkelige godisvalører og håper på tilgivelse for den lille glippen.

Hekleteppebitene øker i antall for hver uke og nå begynner jeg seriøst å grue meg til monteringsjobben . . .

Skyggelue heklet jeg også , i blågrått med litt grønt og brunt denne gangen , det var ikke planlagt men tilfeldigvis noen garnnøster uten oppdrag og derfor ble det bare sånn 😀

PS –
Titt og ofte ramler det inn en koselig kommentar i feltet under en dagboksside her og dessverre virker det som om jeg sliter litt med å få svart . . . jeg vet faktisk ikke hvorfor, det er bare sånn at det jeg ikke gjør umiddelbart blir liksom bare liggende etter og når det har gått litt tid så gruer jeg meg for å lete etter hvilket innlegg det var kommentert under. MEN jeg har lest det og jeg har kost meg med kommentarene og setter umåtelig stor pris på at dere tenker på meg. Jeg skal forsøke å forbedre meg på svarområdet fremover 🙂

GLAD I DERE ALLE smiley