Dagen i dag er nummer tredve i rekken . . . OOOOOPS . . . tretti heter det visst 😀 og den startet med 3 varmegrader og grĂ„tt overskyet himmelskue.

Plenen er grÞnn og verden utenfor vindusglugga frister til vÄronnsarbeide sÄ fort kroppen tillater det.

Telefonen ringte . . . det var fra Cappelen Damm – Hobbyklubbens kundeservice som hadde registrert min utmelding og hadde en gledelig opplysning til meg ! ? . . . Etter at de hadde sett pĂ„ kontoen min fant de ut at jeg hadde opparbeidet meg en gave som de gjerne ville sende meg helt uten kostnader eller forpliktelser. Jeg lurte pĂ„ hva gaven kunne vĂŠre og fortsatte Ă„ lytte. Jeg kunne fĂ„ velge mellom et utall ulike ting til hjemmet og da jeg takket nei virket stemmen i telefonen litt overrasket. Det stemmen i telefonen tydeligvis ikke forsto og som jeg gjentok tre ganger var at mitt medlemsskap i hobbyklubben var i deres avdeling for strikking og hekling og alt utenom dette derfor ikke var av min interesse i den sammenheng. Jeg takket igjen klart og tydelig NEI TAKK og la pĂ„. Hvorfor kunne de ikke heller holdt seg til temaet for mitt medlemsskap ? Underlig reklameframstĂžt synes jeg, dette Ă„ tilby gave utenfor interessefeltet for medlemsskapets Ă„rsak.

Her skal dere fÄ noen gratis tips fra meg:

1: To – tre garnnĂžster og strikke/hekleoppskrift pĂ„ lue/votter/strĂžmper.
2: To – tre garnnĂžster og strikke/hekleoppskrift pĂ„ sjal.
3: To – tre garnnĂžster og strikke/hekleoppskrift pĂ„ grytekluter/brĂždkurv.
4 . . . 5 . . . Tegnepakke , malepakke , sypakke . . .

Fantasien stopper ikke her men forhÄpentligvis skjÞnner dere poenget nÄ ? . . .

Vel . . . det var dagens lille irritasjonsmoment . . . nĂ„ skal jeg forsĂžke Ă„ gĂ„ ut Ă„ nyte frisk luft en bitteliten stund og planlegge for dager hvor kroppen forhĂ„pentligvis fungerer bedre og kan gyve lĂžs pĂ„ vĂ„ronna 😀